LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Mea Fou Fagota Ato Faasaoina Ola o le Gataifale

Ua fa'ailoa mai fo'i se fa'aolataga fou i pisinisi fagota e ono tele sona a'afiaga i le fa'asaoina o meaola o le gataifale.Ua fausia e tagata su'esu'e i se iunivesite ta'uta'ua se ituaiga mea fou o ato fagota e fa'alelei i le si'osi'omaga.
talafou1
O mea masani o ato fagota sa fa'aaogaina mo le tele o tausaga ma o lo'o faia mai se polymer synthetic e afaina ai meaola o le gataifale.O ato e masani ona leiloa pe lafoai i le sami, lea e mafai ona alu i le selau o tausaga e pala, ma mafua ai le afaina tele o le siosiomaga.
talafou2
Ole mea fou ole ato fagota e gaosia mai le fa'afefiloi o mea fa'aola e mafai ona fa'aleaogaina ma tumau.E vave malepe lenei mea pe a faʻaalia i vai, faʻasaʻo mea faʻalenatura e le afaina i meaola o le gataifale.O mea fou foi e sili atu le umi nai lo taga masani, e sili atu ona tetee i le masae ma le masaesae, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai otaota.
talafou3
Ua viia e le au atamamai le mea fou e avea o se suiga o taaloga i le taua e puipuia ai meaola o le gataifale.Ua leva ona faitio vaega o le siosiomaga i aafiaga le lelei o mea fagota lafoai, ma o lenei faiga fou e mafai ona matua faaitiitia ai lena aafiaga.O mea fou foi e mafai ona faasaoina ai tupe a le au faifaiva, aua e tau le malepe pe faaleagaina pe a faaaoga.

“O mea fou o ato fagota ose atina’e fou ma fa’afiafiaina mo pisinisi fagota,” o le tala lea a se tasi o tagata su’esu’e i meaola o le gataifale.“E i ai le malosi e matua fa’aitiitia ai le fa’aleagaina o mea fagota ua lafoa’i ma fesoasoani i le fa’asaoina o meaola o le gataifale.”
O mea fou o loʻo faʻataʻitaʻiina nei e se vaega o faifaiva ma tagata suʻesuʻe o meaola o le gataifale e iloa ai lona aoga i faʻaoga faʻatino.O fa'ai'uga muamua na matua'i manuia, ma o ato o lo'o lelei le fa'atinoina i tulaga eseese o faigafaiva.
Afai e fa'amaonia le aoga o mea e pei ona fautua mai i su'ega muamua, e mafai ona fa'aaogaina i se fua lautele.O pisinisi fagota ose sao taua tele i le tamaoaiga o le lalolagi, ma soo se fofo e faaitiitia ai lona aafiaga i le siosiomaga e foliga mai e talia e paaga uma.
O le atina'eina o lenei mea fou ua na'o se tasi lea o fa'ata'ita'iga o le ituaiga fofo gafataulimaina e mana'omia e fa'afetaui ai lu'itau o le si'osi'omaga.O se fa'amanatuga o nai mea fou e mafai ona i ai se aafiaga tele, ma e o'o lava i nai suiga laiti i a tatou amio e mafai ona o'o atu ai i taunu'uga lelei taua.
A'o fa'aauau pea ona tauivi le lalolagi ma lu'itau o suiga o le tau ma le fa'aleagaina o le si'osi'omaga, e taua tele lo tatou sa'ilia o ni fofo fou ma fou.O mea fou o ato fagota o se fa'ata'ita'iga lelei lea o mea e mafai ona ausia pe a tatou galulue fa'atasi e su'e vaifofo gafataulimaina i lu'itau tatou te feagai.


Taimi meli: Mati-30-2023